Spa Monopole fabriek informatieve rondleiding

Sinds 1921 is Spa Monopole de exclusieve beheerder van het water van Spa. In de fabriek Spa Monopole worden de diverse soorten water van Spa gebotteld welke we allemaal wel uit de winkels kennen. Het is nu mogelijk de Spa Monopole fabriek te bezoeken met de school of klas als onderdeel van een werkweek.

Maar wat is nou het geheim tussen het oppompen van het water en het moment dat wij de Spafles in ons winkelkarretje leggen? Hoe worden de verschillende soorten Spa; Spa Reine, Spa Barisart, Spa Marie-Henriëtte en de limonades Spa&Fruit nou eigenlijk gebotteld? Welke route hebben de flessen afgelegd voordat ze in de winkel belanden en hoe wordt er reclame voor Spa gemaakt? Dit wordt tijdens het bezoek aan de Spa Monopole fabriek allemaal verteld. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan het productie proces van de Spa dranken wat natuurlijk erg leerzaam is.

Een bezoek aan de fabriek Spa Monopole geeft antwoord op de vragen. Beleef zelf het SPA-avontuur aan de hand van een educatieve rondleiding tijdens de werkweek! Deze activiteit is een erg leuke aanvulling op de actieve activiteiten binnen het outdoor programma en is goed te combineren op de heen of terug reis met een werkweek in Coo!

 

Gerelateerde arrangementen

Gerelateerde activiteiten

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken