Bivakterrein Heblon in de Ardennen

Bivakplaats Heblon in de Ardennen ligt mooi langs het water en in het bos. Een overnachting op deze locatie tijdens een sportieve werkweek brengt de leerlingen dichter bij de natuur. Er is immers geen sanitair aanwezig en er is ook geen stroom. Door het ontbreken van luxe is het snel gezellig om de kampvuurplek. Daarnaast kunnen er allerlei spelletjes worden gespeeld op het grasveld. In de directe omgeving kunnen vlotten worden gebouwd-en-gevaren en samenwerkingsopdrachten worden uitgevoerd. Deze plaats kan ook dienen als beginpunt voor een hike naar onze activiteitenlocatie in Erezee op ongeveer 10 km afstand. Vanaf deze locatie organiseren we allerlei activiteiten, zoals: klimmen en abseilen, klettersteig, paintball, mountainbiken en meer. Deze overnachtingsplaats en onze activiteiten maken uw sportieve werkweek geslaagd!

Verblijf

Het bivakterrein is geregeld, maar in wat voor onderkomen gaan de leerlingen overnachten? Dat kunnen de docenten en leerlingen zelf verzinnen met de materialen die Zwerfsport levert. Wie maakt het mooiste, grootste, gekste onderkomen?

Dit bivakterrein biedt plaats aan maximaal 20 personen.

Sportieve werkweek

Een overnachting op deze locatie is een aanrader, maar elke nacht ergens anders bivakkeren tijdens een 5-daagse survivaltrektocht in Erezee is een must! Dit terrein kan hier bijvoorbeeld voor worden gebruikt. Informeer bij Zwerfsport wat er allemaal mogelijk is omtrent bivakkeren.

Beschikbaarheid en prijzen

De prijs en beschikbaarheid van deze bivak is afhankelijk van de gewenste datum. Geef uw wensen door en wij checken dit graag voor u.

Gerelateerde arrangementen

Schoolkampen Ardennen, Erezee


Erezee, in de Ardennen, hartje België, is de bestemming bij uitstek voor een betaalbaar schoolkamp
Budget technisch interessante schoolkampen en toch boordevol adventure en outdoor activiteiten als speleo, abseilen, klettersteig, raften en...

Gerelateerde activiteiten

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken