Bungalowpark Domaine Long Pre in de Ardennen

Het bungalowpark Domaine Long Pre ligt in een prachtige groene natuur aan de rivier Ambleve bij het plaatsje Stavelot. Op het park is een challenge parcours, kunnen we vlotbouwen en varen, boogschieten, samenwerkingsopdrachtjes beleven en direct vanaf het park zijn outdoor activiteiten te beleven als mountainbiken, kanovaren en Gps speurtochten.

Bungalowpark

Receptie, restaurant met bar en terras, snackshop en afhaalmaaltijden, parkwinkel voor de eerste levensbehoeften, verwarmd openlucht zwembad met kinderbad en zonneweide met ligstoelen (alleen zomerseizoen), diverse sportfaciliteiten (tennis, beachvolleybal, midgetgolfbaan).

Indeling Bungalows

Woonkamer met zit- en eethoek. TV. Open keuken met o.a. magnetron (m.u.v. type 2-4B1, 2-4B3 en 2-4B4) en elektrische kookplaat. Elektrische verwarming. Terras en/of balkon met tuinmeubelen. Bedden voorzien van dekbed en bedlinnen.

Bungalow type B1

2-4 persoons (ca. 30 m) geschakelde etagewoning, gelegen boven 4-6D1. Bedbank in de woonkamer (voor 2 personen) en een slaapkamer met stapelbed. Douche, wastafel en toilet.

Bungalow type D1

4-6 persoons (ca. 61 m): geschakelde bungalows gelegen onder 2-4B1 bungalows, twee bedbanken (voor 1 persoon) en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Ligbad, wastafel en toilet

Sportieve werkweek

Deze bungalows in de Ardennen zijn een waardevol verblijf in de Ardennen en uitstekend te combineren met alle echte Ardennen activiteiten in Coo. Graag stellen we voor u het programma samen. Een overzicht van mogelijkheden vindt u bij onze Ardennen Activiteiten

Beschikbaarheid en prijs

De prijs en beschikbaarheid van deze bungalows is afhankelijk van de gewenste datum. Geef uw wensen door en wij checken dit graag voor u.

Gerelateerde arrangementen

Schoolkamp in de Ardennen, Coo


Het Amblève dal met de rivier de Amblève, deze streek in de Belgische Ardennen nodigt jullie uit voor een actieve werkweek in de Ardennen.

Ons outdoor centrum bevindt zich op het park Domaine Long Pré, waar we een challenge parco...

Gerelateerde activiteiten

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken