Camping Haulme in de Franse Ardennen

In de Franse Ardennen ligt camping Haulmé, een uitstekende locatie voor avontuurlijke schoolkampen. De ligging aan de river Semois en de kampvuurmogelijkheden zorgen voor een topsfeer. Daarnaast heeft de camping uitstekende sanitaire voorzieningen en gratis warme douches. De outdooractiviteiten worden in de omgeving georganiseerd, waardoor de leerlingen veel sfeervolle wandelingen maken naar de activiteiten toe. Deze camping in de Franse Ardennen, de outdooractiviteiten en de sfeervolle hikes richting de activiteiten maken uw avontuurlijke schoolkamp tot een succes.

Verblijf

Zwerfsport Outdoor verzorgt op deze camping het verblijf in twee- of vijfpersoonstenten. Daarnaast is er voor het verblijf een groepstent met tafels en banken aanwezig voor de gezamenlijke maaltijden en gezellige avonden.

Avontuurlijke schoolkamp

Avontuurlijke schoolkampen in de Franse Ardennen staan garant voor plezier. Als voorbeeld is deze verwerkt in een 5-daagse avontuurlijke schoolkamp in de Franse Ardennen. Informeer bij Zwerfsport naar de mogelijkheden voor uw groep en stel uw reis met ons samen.

Beschikbaarheid en prijs

De prijs en beschikbaarheid van deze camping is afhankelijk van de gewenste datum. Geef uw wensen door en wij checken dit graag voor u.

Gerelateerde arrangementen

Survivalkamp Franse Ardennen, Haulmé


In de Franse Ardennen is het nog heerlijk dwalen en struinen door de bossen, zonder andere scholen tegen te komen. Rust, natuur, terug naar de basis en volop adventure, outdoor & natuur beleving.

Een actieve werkweek in de Ardenn...

Gerelateerde activiteiten

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken