Camping Val de l'Aisne in de Ardennen

In het prachtige Ourthedal heeft Zwerfsport Outdoor een eigen locatie op Camping Val de l’Aisne. Gedurende het hele seizoen staat ons enthousiaste en professionele team klaar voor het begeleiden van alle outdoor activiteiten. Door ons samenwerkingsverband met deze camping www.levaldelaisne.be in Blier nabij Erezee kunnen we vanaf deze camping ook activiteiten als vlotbouwen en –varen boogschieten, samenwerkingsopdrachtjes, paintball introductie verzorgen. Direct vanaf de camping starten de mountainbike routes en diverse hike mogelijkheden.

De camping beschikt over een gezellig restaurantje waar we eventueel ook een avond kunnen eten of een gezellige avond door kunnen brengen.

Tenten

De leerlingen verblijven op een eigen terrein aan de zijkant van de camping, te bereiken met een bruggetje over het water. Hier zetten we onze twee- of vijfpersoonstenten op om in te slapen en een verblijfstent met tafels en banken en kookmaterialen.  Ook is het op deze camping toegestaan om een kampvuur te maken  (mits het niet te droog weer is)!

Voor de docenten zijn er tweepersoonstenten beschikbaar. Natuurlijk dienen er docenten bij de groep te blijven voor de orde maar daarnaast is het mogelijk voor docenten die niet in een tent wensen te overnachten, om in stacarvans te verblijven.

Inrichting tenten

Leerlingen nemen zelf slaapzak, slaapmatje, bord, beker en bestek mee.

Actieve werkweek

Het verblijf in de tenten in de Ardennen zijn goed te combineren in een actieve werkweek met mountainbiken, vlotbouwen en -varen op een meer, boogschieten en hike met GPS. Een idee van een mogelijk programma vindt u in deze actieve werkweek.

Beschikbaarheid en prijs

Graag vernemen wij uw wensen om een actieve werkweek voor uw school daarop af te kunnen stemmen.

Gerelateerde arrangementen

Schoolkampen Ardennen, Erezee


Erezee, in de Ardennen, hartje België, is de bestemming bij uitstek voor een betaalbaar schoolkamp
Budget technisch interessante schoolkampen en toch boordevol adventure en outdoor activiteiten als speleo, abseilen, klettersteig, raften en...

Gerelateerde activiteiten

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken