Campings rondom Huski

Nieuw dit jaar zijn de campings in de directe omgeving van het Huski huis voor instructeurs. Door de overname van Zwerfsport Outdoor door Huski Reizen beschikken we nu over extra campings in de Ardennen. Rondom La Roche en het gehucht Vecpré verblijven we op meerdere prachtige natuur campings. Gelegen in de bossen, ver van de bebouwde kom, is er volop beleving van de natuur.

De campings beschikken over een groepsveld waar we het tentenkamp voor jullie groep kunnen plaatsen en goede sanitaire voorzieningen. Hier zetten we samen met de leerlingen de vijfpersoonstenten op. Tevens is er een groepstent met tafels en banken en kookgerei.

Bij dit Huski verblijf hebben we de opslag van outdoor materialen en een activiteiten locatie: een challenge parcours, touwbanen parcours welke de leerlingen zelf kunnen bouwen en een schietlocatie. De mountainbike routes en de hikes starten ook vanaf hier. De kano instap ligt op een kleine 3 kilometer hiervandaan, net als een prachtige Via Ferrata met super spectaculaire tokkelbaan.

Op deze locatie zijn soortgelijke activiteiten tijdens Werkweken Ardennen te doen als op onze andere locaties.

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken