Groepshuis Espinettes in de Ardennen

Groepshuis Espinettes in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis voor een actieve schoolreis in de Ardennen. Dit park is gelegen in het dorpje Ny op ongeveer 7 km van Zwerfsport  in Erezee, op ca. 3 km afstand van het toeristische plaatsje Hotton en op loopafstand van de steengroeve waar de leerlingen worden getest op lef, moed en uithoudingsvermogen. Dit groepshuis staat op een bungalowpark, waar ook bungalows gehuurd kunnen worden. Zodoende kunnen er extra slaapplaatsen gecreeërd worden. Kortom: Een perfecte locatie om een actieve schoolreis voor een grotere groep tot een succes te maken.

Interieur

In dit groepshuis kunnen 36 personen tijdens een actieve schoolreis verblijven. Als de groep uit meer dan 36 personen bestaat is dit groepshuis prima te combineren met enkele extra bungalows op het bungalowpark.

Begane grond:

Een grote zaal (zitplaatsen tot 130 personen) met volledig ingerichte bar (koelkasten en tap), zithoek en terras.
De professioneel uitgeruste keuken met 8 grote kookplaten, friteuse, oven, koeling, diepvries en afwaskeuken, biedt alle gemakken voor het zelf bereiden van maaltijden.   

1e verdieping:

Dit groepshuis beschikt over 2 slaapzalen op de 1e verdieping. Een slaapzaal biedt plaats aan 18 personen en er is modern sanitair aanwezig.

Faciliteiten:

Er kan gebruik worden gemaakt van de volgende faciliteiten op het park:
– Tennisbanen;
– openluchtzwembad (zomer, op aanvraag);
– minigolf;
– barbecue

Actieve schoolreis

Dit groepshuis in de Ardennen is een perfecte uitvalsbasis voor een actieve schoolreis. Informeer naar de mogelijkheden die Zwerfsport allemaal te bieden heeft.

Beschikbaarheid en prijs

De prijs en beschikbaarheid van dit groepshuis in de Ardennen is afhankelijk van de gewenste datum. Geef uw wensen door en wij checken dit graag voor u.

Schoolkampen Ardennen, Erezee


Erezee, in de Ardennen, hartje België, is de bestemming bij uitstek voor een betaalbaar schoolkamp
Budget technisch interessante schoolkampen en toch boordevol adventure en outdoor activiteiten als speleo, abseilen, klettersteig, raften en...

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken