Groepshuis Fort Doyards in de Ardennen

Dit groepshuis in de Ardennen heet Fort Doyards. Zoals de naam al doet vermoeden biedt dit groepshuis plek voor 81 personen. Uniek van deze locatie is de gymzaal waarvan op bepaalde tijden vrij gebruik gemaakt kan worden. Ideaal voor schoolgroepen die een outdoor schoolkamp tegemoet gaan!

Dit groepshuis in de Ardennen ligt in Vielsalm, midden in het ruige landschap van de Hoge Ardennen en aan de rand van het meer van Vielsalm. Op ongeveer 17 km afstand ligt Zwerfsport Coo, waar allerlei outdoor activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast is er ook direct vanaf het groepshuis van alles te doen: mountainbiken, hiken, gps tocht, vlotbouwen, boogschieten.

Interieur

Dit groepshuis in de Ardennen heeft een oppervlakte van 600m2 en is gelijkvloers. Daarnaast beschikt het huis over centrale verwarming.

Woonkamer:

In deze kamer staat het volgende:
– Open haard;
– stereo en
– kabeltelevisie

Keuken:

De keuken is voorzien van:
– Koelkast;
– oven;
– friteuse;
– elektrisch fornuis;
– diepvriesvak;
– grote diepvriezer en
– vaatwasser

Badkamers:

Dit groepshuis beschikt over 2 badkamers, beide met een douche en toilet. Daarnaast is er nog een apart toilet.

Slaapkamers:

Er zijn 7 slaapkamers, waarvan 4 slaapkamers met 18 slaapplaatsen en 3 slaapkamers met 3 slaapplaatsen. Er zijn 39 eenpersoonsbedden en 14 stapelbedden (waarvan enkele driepersoons-stapelbedden).

Buiten:

Het huis heeft buiten een terras en een tuin. Daarnaast is er een kinderspeeltuin en een barbequeplek aanwezig.

Outdoor-schoolkamp

Dit groepshuis in de Ardennen kan worden verwerkt in een arrangement voor een outdoor-schoolkamp. Als voorbeeld hebben we al een programma samengesteld, namelijk outdoor-schoolkamp 4-daagse.

Beschikbaarheid en prijs

De prijs en beschikbaarheid van dit groepshuis in de Ardennen is afhankelijk van de gewenste datum. Geef uw wensen door en wij checken dit graag voor u.

Gerelateerde arrangementen

Schoolkamp in de Ardennen, Coo


Het Amblève dal met de rivier de Amblève, deze streek in de Belgische Ardennen nodigt jullie uit voor een actieve werkweek in de Ardennen.

Ons outdoor centrum bevindt zich op het park Domaine Long Pré, waar we een challenge parco...

Gerelateerde activiteiten

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken