Groepshuis Mont Saint Jacques

Dit groepshuis is ideaal voor schoolgroepen vanaf 34 personen.  Dit groepshuis in de Ardennen ligt op een kleine afstand van onze activiteiten locaties bij Domaine Long Pre en Coo. Direct bij en vanaf de accommodatie kunnen we mountainbiketochten en hikes maken of activiteiten als teamwork, boogschieten en Survival Skils verzorgen.

Interieur

De accommodatie beschikt over een grote ontspanningsruimte met breedbeeld tv met schotel antenne, video, sjoelbak, tafeltennis en tafelvoetbal.  De professionele keuken is van alle gemakken voorzien : een afwasstraat,  magnetron, oven, koffie apparaten en waterkokers. De slaapkamers zijn er in de grootte van  drie- tot zespersoons.

Extra’s

De accommodatie beschikt over een verwarmd buitenzwembad welk  van april tot oktober tegen een meerprijs te huur is.

Buiten:

Het huis beschikt over een terras en een tuin. Daarnaast is er een barbecueplaats aanwezig.

Outdoor-schoolkamp

Dit groepshuis in de Ardennen kan worden verwerkt in een arrangement voor een outdoor-schoolkamp. Als voorbeeld hebben we al een programma samengesteld, namelijk outdoor-schoolkamp 4-daagse.

Beschikbaarheid en prijs

De prijs en beschikbaarheid van dit groepshuis in de Ardennen is afhankelijk van de gewenste datum. Geef uw wensen door en wij checken dit graag voor u.

Gerelateerde arrangementen

Schoolkamp in de Ardennen, Coo


Het Amblève dal met de rivier de Amblève, deze streek in de Belgische Ardennen nodigt jullie uit voor een actieve werkweek in de Ardennen.

Ons outdoor centrum bevindt zich op het park Domaine Long Pré, waar we een challenge parco...

Gerelateerde activiteiten

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken