Driedaags Beachcamp Zeeland

Een actieve schoolreis op de Zeeuwse stranden is het  schoolkamp van nu. Strandsporten en activiteiten worden steeds populairder onder de jeugd, denk bijvoorbeeld aan golf-, kitesurfen en longboarden. Wij spelen dan ook graag in op de wensen van de leerlingen. Sinds 2012 organiseren wij dan ook samen met onze partner Beware Beach actieve Beachcamps. Op dit schoolkamp maken de deelnemers kennis met diverse strandactiviteiten. Een week volop sport, spel en plezier.

Programma driedaags

Tijdens het driedaagse schoolkamp starten de leerlingen de eerste dag met een GPS tocht langs de Zeeuwse kust. Op de tweede dag kunnen de leerlingen kennis maken met drie verschillende strand activiteiten. De leerlingen volgen hier clinics in van anderhalf uur.

Uit de onderstaande activiteiten kunt u drie strand activiteiten kiezen voor op dag twee:

  • Strandzeilen
  • Powerkiten
  • Kitebuggyen
  • Stand up paddle
  • Kajakken
  • Boogschieten
  • Beachgames
Meer informatie
Liever op maat? klik hier.
PrijzenKlik voor meer info

vanaf € 169,- p.p.

Inclusief

Activiteiten
Tentenkamp
Douches
Toeristenbelasting
campinggelden
Huur en vervoer benodigde materialen
Instructie
Begeleiding

VerblijfKlik voor meer info

Tijdens de Beachcamps verblijven de leerlingen op vier sterren camping de Klepperstee in Ouddorp. Hier heeft Zwerfsport de beschikking over twee eigen velden. De goede faciliteiten maken het kamperen een stuk gemakkelijker. De leerlingen slapen in 4 tot 5 persoons sahara tenten die gemakkelijk op te zetten zijn. Tevens staat er voor iedere 50 deelnemers 1 grote party tent waar de groep in kan koken en samenkomen. Natuurlijk regelen wij ook de gasbranders en toebehorende.

Informatie opvragenKlik voor meer info

Interesse? Vraag ons geheel vrijblijvend om meer informatie

Meld me aan op de Zwerfsport nieuwsbrief: JaNee

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken