Veelgestelde vragen

Over Zwerfsport.nl
Zwerfsport Outdoor is sinds 2013 onderdeel van Huski Reizen. Zwerfsport richt zich zowel online als ook offline op outdoor reizen door Europa. Op de website kun je iedere dag van het jaar onze voorgestelde arrangementen bekijken of direct contact met ons opnemen.
Singlereizen.nl is een onafhankelijke website voor singlereizen waar je 24 uur per dag en 7 dagen per week jouw ideale singlereis eenvoudig en snel kunt zoeken en boeken.

Wat kan ik van Zwerfsport verwachten?
Op de website vind u al een groot gedeelte van onze reismogelijkheden. Zwerfsport biedt (afhankelijk van het seizoen) tussen de 20 -40 bestemmingen aan. Hierbij kunt u uit een enorm verscheidenheid aan activiteiten en persoonlijke voorkeuren aangeven. Dit komt doordat Zwerfsport op de meeste locaties beschikt over onderdelen die in ons eigen beheer zijn.

Contact Zwerfsport Outdoor

Zwerfsport is bereikbaar op telefoonnummer 088 – 007 2010

U kunt bij ieder arrangement ook digitaal meer informatie opvragen door op de knop “meer informatie” te drukken en het betreffende formulier in te vullen. Heeft u een algemene vraag? Dan kunt u ook het contactformulier gebruiken die vindbaar is op onze contactpagina.
Meestal kunnen we uw vraag nog binnen 1 dag beantwoorden.

Zwerfsport Keurmerken
Zwerfsport.nl is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en is ook lid van verschillende branche gerelateerde keurmerken, zoals SGR. Stichting Garantiefonds Reisgelden staat garant voor het reisgeld dat u heeft betaald aan een reisorganisatie. U kunt er dus altijd vanuit gaat dat uw verblijf of terugreis wordt betaald. Meer hierover lees u terug onder het kopje “keurmerken” op deze website.

Hoe werkt Zwerfsport.nl?

U kunt via de website verschillende arrangementen eenvoudig terugvinden door te zoeken via de navigatie filters aan de zijkant en de filters op de homepagina. Naargelang uw gewenste keuze (land, prijs, aantal personen etc.) krijgt u verschillende arrangementen voorgesteld naar gelang de zoekrichting en resultaten. Op deze arrangementen pagina’s vind u meer informatie en details over onder andere de bestemming en de activiteiten. Het is ook mogelijk om per activiteit en/of bestemming naar uw gewenste arrangement te zoeken.

Staat uw gewenste outdoor week er niet tussen? Geen probleem!
Wij helpen u graag met een op maat gemaakte reis. Bijvoorbeeld een werkweek of schoolreis die naadloos aansluit op de gewenste bestemming en activiteiten. Het team van Zwerfsport zorgt in samenwerking met u graag voor u een onvergetelijke reis.

Hoe verloopt een online aanvraag?
Nadat je een aanvraag naar meer informatie hebt voltooid, ontvang je per e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres een bevestiging van de ontvangst van je aanvraag. Één van onze vaste medewerkers zal z.s.m. de informatie uitzoeken en deze met u bespreken en/of doorsturen.

Disclaimer
Zie hiervoor ook de pagina privacy.

Klacht over Zwerfsport.nl?
Heb je een klacht over Zwerfsport.nl? Maak dan gebruik van het contactformulier op onze contactpagina. Wij zullen dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen reageren of contact met je opnemen. Vermeld wel duidelijk je contactgegevens.

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken