Zwerfsport Outdoor

Onze medewerkers zetten zich pro actief in voor een optimale beleving voor alle leerlingen tijdens een schoolreis. Wij dragen met plezier bij aan deze unieke levenservaring!  In de evaluaties scoren de instructeurs hoog op het gebied van sociaal, betrokken, professioneel en veiligheid.

Zwerfsport Outdoor al 28 jaar specialist in actieve werkweken en nu onderdeel van Huski Reizen!

Samenstellen van uw sportieve schoolkamp

Voorafgaand aan de schoolreis in het buitenland stellen we samen met u het verblijf en het programma samen. De veiligheid staat voorop en daarna zoeken we de juiste balans tussen leuke, leerzame, gemak bij de organisatie van het programma en betaalbare werkweken. We komen bij u langs om alles goed door te spreken en een goed beeld te geven van de schoolreizen.

Begeleiding tijdens uw actieve werkweek

Huski instructeursEen goede samenwerking met docenten is de basis voor het slagen van de werkweek: samen met de docenten maken onze instructeurs de schoolreis tot een succes. We beschikken over een deskundig team van goed opgeleide instructeurs welke fulltime en al meerdere jaren binnen onze organisatie werkzaam zijn. Daarnaast zijn de meeste bestemmingen en een groot deel van de materialen volledig in eigen beheer, waarmee we de beste kwaliteit geheel in eigen hand hebben.

HKZ Jeugdzorg

Veiligheid tijdens uw actieve schoolreizen

De beleving van actieve schoolreizen brengt natuurlijk meer risico’s met zich mee dan een schoolreisje naar de dierentuin. Veiligheid & kwaliteit staat door onze hele organisatie bovenaan! Wij zijn TÜV gecertificeerd: uw zekerheid in de veiligheid van uw leerlingen en onze garantie voor kwaliteit!

Zwerfsport Outdoor onderdeel van Huski Reizen

huskireizen2Zwerfsport Outdoor is per 1 november 2013 onderdeel van Huski Reizen en  hanteert de Algemene Voorwaarden van Huski Reizen B.V.
U kunt de algemene voorwaarden ook online bekijken.

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken