Veiligheid & Zekerheden

Zwerfsport Outdoor onderdeel van Huski Reizen B.V.
Zwerfsport Outdoor is per 1 november 2013 onderdeel van Huski Reizen B.V.

SGR lidmaatschap

Huski Reizen is aangesloten bij SGR. Stichting Garantiefonds Reisgelden staat garant voor het reisgeld dat u heeft betaald aan een reisorganisatie. U kunt er dus altijd vanuit gaat dat uw verblijf of terugreis wordt betaald.

logo-sgrBinnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen ook alle op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis

Voor meer informatie over het SGR kunt u contact met ons opnemen: telefoon 088 007 2010
Of kijk op www.sgr.nl . Registratienummer SGR: 2507

Veilig busvervoer

Wij werken uitsluitend samen met busmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit houdt in dat de bus voldoet aan strenge eisen die worden opgelegd door Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Inspectie Verkeer en Waterstaat. De chauffeurs gaan altijd uitgerust met u op pad, omdat ze zich houden aan rij- en rusttijden. Hiermee garanderen wij uw veiligheid. Alle chauffeurs hebben bovendien ruime ervaring met het begeleiden van schoolgroepen.

Veiligheid Management Systeem – TÜV certificaat

logo-tuvWij volgen een aantal belangrijke richtlijnen om uw veiligheid, maar ook die van onze instructeurs en medewerkers, te waarborgen. Deze richtlijnen hebben wij beschreven in ons Veiligheid Management Systeem, die wij conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm documenteren. Dit houdt in dat wij werken volgens vaste procedures. Wij zijn dan ook aangesloten bij de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland.

VeBON

logo-vebonDe VeBON heeft het doel om een bijdrage te leveren aan verhoging van de kwaliteit en veiligheid van de buitensport. Aangesloten bedrijven zijn verplicht om te werken volgens vastgestelde afspraken en richtlijnen welke regelmatig worden gecheckt door onafhankelijke personen en instanties. VeBON bedrijven hebben klantvriendelijkheid en service hoog in hun vaandel staan. De medewerkers doen er alles aan om hun sportieve arrangementen optimaal te laten verlopen. Als school zit u goed bij een VeBON bedrijf!

logo

De specialist in actieve schoolreizen en Ardennen werkweken. Compleet verzorgde outdoor schoolkampen door ons georganiseerd.

Schoolkampen bekijken